Brugdiensten 

Jongerenwerk:  De Brug heeft voldoende kennis en ervaring in huis om de doelgroep jongeren te helpen. De Brug helpt jongeren naar werk, scholing, vrije tijdbesteding door de ondersteuning en begeleiding op maat aan te bieden en vruchtbare samenwerking aan te gaan met diverse organisaties uit de wijken. 

Samenlevingsopbouw: Bureau de Brug houdt zich bezig met diverse thema’s als: wonen, bewonersparticipatie en leefbaarheid, schoon, heel en veilig, gezondheid, veiligheid en ondernemerschap. Dit doet Bureau de Brug door een sterke samenwerking aan te gaan met diverse organisaties uit de wijken.

Organisatiemanagement: Bureau de Brug hanteert een blauwe kleur van management waarin de structuur heel strak is en resultaten worden gegarandeerd gerealiseerd ongeacht de omstandigheden. Bureau de Brug is heel doelgericht, sterk in de communicatie en opereert vanuit de passie.

Taal en onderwijs:  Bureau de Brug helpt de nieuwkomers die  moeilijk hebben met de taal door diverse  taalprojecten aan te bieden. Deze doelgroep, de nieuwkomers,  kunnen dan hierdoor beter participeren en integeren in de wijken, vervolgens worden zij toegeleid naar het vrijwilligerswerk en de hulporganisaties. De bruggen worden hier geslagen door aandacht te geven aan taal en onderwijs.

Spelmaterialen verhuur: Bureau de Brug helpt graag zelforganisaties, boerderijen, professionele organisaties, gemeentes, wooncorporaties, basisscholen en buurtbewoners door goedkope en kwalitatieve spelmaterialen te verhuren, denk aan trampolines, springkussens, tenten, stoelen kortom alles wat een buurtfeest nodig heeft. Voor vragen neem gerust  contact met ons op en u ontvangt kosteloos een offerte.